Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Grau Disseny Digital i Tecnologies Creatives    

AVÍS IMPORTANT

Atès el recent canvi de govern estatal, a data d’avui no s’ha pogut convocar la comissió preceptiva del Consejo de Universidades del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, on s’aproven definitivament els títols universitaris. Malgrat la bona predisposició de tots els actors implicats, aquesta Comissió no s’ha pogut celebrar dins del terminis establerts per la preinscripció universitària.
Atenent als fets esmentats, el proper curs 18-19 no es podrà oferir el Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives, impulsat per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL. Naturalment, des de l’EPS continuarem treballant per tal de poder-lo oferir el curs 19-20. Us mantindrem informats.
Com alternativa transitòria proposem, a qui estigui interessat, cursar el curs 18-19 el Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació que s’ofereix al Campus UdL-Igualada i el curs 19-20 realitzar el trasllat d’expedient preceptiu al Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives. En aquest enllaç podeu trobar aquesta proposta més detallada.
Per qualsevol dubte, podeu contactar directament amb nosaltres: direccio@eps.udl.cat / 973 702705

 

 

Descobreix en aquest vídeo el nou grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives que ofereix l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida!

La formació que atorgarà el nou Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives (DDTC) en matèria de tecnologies emergents i Art és una aposta estratègica de màxima prioritat, per oferir nous continguts que satisfacin la demanda de les properes dècades.

Així mateix, la previsió d'inserció laboral per als titulats en el Graus en l'Escola és molt elevada. I en aquest cas, a banda d'oferir una sòlida formació tecnològica s'ofereix l'afegit de la formació artística.

Aprofita aquesta oportunitat i sigues el primer a cursar aquesta formació pionera!